Cocoa Brown

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.9

Perustuu 12 arvioon
0
0
0
1
11
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Cocoa Brown
Gift Set Shower Collection 600 ml

12 Arvosana
11,50 €Suos. hinta 23,90 €50

Cocoa Brown Kind Shampoo sopii kaikille iho- ja hiustyypeille, myös kaikkein herkimmälle iholle ja hiuspohjalle. Sopii myös värjätyille hiuksille ja hiustenpidennyksille. Täydellinen päivittäiseen käyttöön. Ei aiheuta haittaa Cocoa Brown -rusketuksellesi.

Cocoa Brown Kind Conditioner sopii kaikille iho- ja hiustyypeille, myös kaikkein herkimmälle iholle ja hiuspohjalle. Kehitetty olemaan pH-neutraali, joten se ei aiheuta haittaa Cocoa Brown -rusketuksellesi. Sopii päivittäiseen käyttöön. Ei sisällä parabeeneja, alkoholia tai formaldehydiä.

Cocoa Brown Tough Stuff Body Scrub on vartalokuorinta, joka valmistelee ihon itseruskettavia tuotteita varten ja antaa vartalolle kuorinnan. Voidaan käyttää esimerkiksi polviin, olkapäihin ja jalkoihin. Käytetään mielellään valmistelemaan iho ennen Cocoa Brownin itseruskettavien tuotteiden käyttöä. Kuorintaa käytetään 2-4 kertaa viikossa. Tuotteessa on kevyt koostumus, joten sitä voidaan käyttää myös kuivalle iholle. Levitä iholle ja vedä pitkin liikkein edestakaisin iholla. Mitä nopeammin pyyhit, sitä syvemmän kuorinnan saat. Huuhtele, kun olet valmis.

  • Kategoriat:Shampoot
  • Tuotenumero:
    1647-114-0000

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020