2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.4

Perustuu 16 arvioon
3
3
2
1
7
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • 7 kuukautta sitten

  Kestävä lakkaus

  Kynsilakka kestää kauniina 5 päivää päällyslakan kanssa, jonka jälkeen alkaa kulumisen merkkejä näkymään. Paras kynsilakka tähän mennessä!
  1 tykkää

CND
Vinylux
Art Vandal 213 Sienna Scribble

16 Arvosana
7,60 €Suos. hinta 13,90 €45
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Nail Polish Remover
1,37 €Suos. hinta 1,90 €

CND Vinylux™ Polish on uudenlainen, mullistava kynsilakka, joka antaa jopa viikon kestävän korkeakiiltoisen lopputuloksen ilman naarmuja ja lohkeilua, kun sitä käyttää yhdessä CND Vinylux ™ Weekly Top Coat -päällyslakan kanssa. Uudenlainen uraauurtava koostumus, joka takaa maksimaalisen kiinnityksen ja korvaa perinteiset kynsilakat. Levitä CND Vinylux Polish suoraan kynnelle. Kestää jopa viikon ja kuivuu vain 8,5 minuutissa. Ei sisällä formaldehydiä, formaldehydiresiiniä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia.

Käyttö:

 1. Pese kädet. Kynsilakka kiinnittyy optimaalisesti, kun kynnet puhdistetaan Scrub Fresh -tuotteella, joka poistaa öljyn ja epäpuhtaudet kynnen pinnalta. Ole erityisen huolellinen puhdistaessasi kynnen reunoja ja kynsinauhoja.
 2. Ravista Vinylux™ Polish- ja Weekly Top Coat -kynsilakkoja voimakkaasti 30 sekunnin ajan. (Muista, että aluslakkaa ei tule käyttää Vinylux™ -lakan kanssa, sillä se sisältyy värilakkaan). Vinylux™ kuivuu paljon nopeammin kuin perinteisen kynsilakat, minkä vuoksi on tärkeää levittää 3-4 ohutta vetoa kynttä kohti.
 3. Vältä rajat asettamalla sivellin horisontaalisesti kynsiä lakatessa. Levitä värillinen lakka 2 ohuena kerroksena. Värin ei tarvitse olla täysin peittävä ensimmäisen kerroksen jälkeen. Toinen kerros antaa täyden peittävyyden ja tasaisen pigmentin. Estääksesi etuosan lohkeilua, on tärkeää, että sinetöit kynnen sivut ja etuosan huolellisesti jokaisella kerroksella.
 4. Saadaksesi jopa 7 päivän kestävyyden, viimeistele Vinylux™ Weekly Top Coat -päällyslakalla ja muista sinetöidä huolellisesti kynnen sivut ja etuosa.

15 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020