Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clinique
iD
Concentrate Fatigue + Base Dramatically Different Oil-Control Gel 125 ml

1 Arvosana
42,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Clinique iD Active Cartridge Concentrate Fatigue + Base Dramatically Different Oil-Control Gel yhdistää rasvattoman kosteutuksen ja ihoa vahvistavat ominaisuudet. Se suojaa ihoa haitallisilta epäpuhtauksilta. Tasapainottaa ja raikastaa rasvaista ihoa. Levittyy helposti iholle ja imeytyy nopeasti. Tiivistetyt vaikuttavat aineet tasoittavat ja kirkastavat ihon sävyä. Tekee ihosta tasaisemman ja hehkuvamman.

Vaikuttavat ainesosat/teknologia: Tauriini antaa iholle uutta energiaa ja hehkua. Custom-Blend Chemistry Technology™ eristää tiivistetyt, vaikuttavat aineet patruunaan erilleen pohja-aineesta - ja antaa optimaalisen lopputuloksen jokaisella pumppauksella. Voit jokaisella käyttökerralla sekoittaa optimaalisesti täydellisen annoksen vaikuttavia aineita ja perusainetta luoden ihanan, räätälöidyn elämyksen. Pullolle on haettu patenttia useissa maissa.

Allergiatestattu. 100 % hajusteeton. Dermatologisesti testattu. Ei aiheuta aknea.

125 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019