1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.8

Perustuu 4 arvioon
0
0
0
1
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clinique
iD
Concentrate Fatigue + Base Dramatically Different Hydrating Jelly 125 ml

4 Arvosana
43,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
Daily Face Wash125 ml
5,31 €Suos. hinta 5,90 €
Kuvaus
Ainesosat

Clinique iD Active Cartridge Concentrate Fatigue + Base Dramatically Different Hydrating Jelly kosteuttaa ja korjaa ihoa ympäri vuorokauden. Suojaa ihoa epäpuhtauksilta.

Clean Shield Technology™ sinetöi positiiviset ominaisuudet - kuten kosteuden - ja suodattaa negatiiviset pois. Vahvistaa ihon kosteusmuuria ja parantaa sen vastustuskykyä. Ainutlaatuinen, geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti iholle luoden raikkaan tunteen. Tiivistetyt aineet tasoittavat ja valaisevat ihon sävyä.

Vaikuttavat ainesosat/teknologia: Tauriini antaa iholle uutta energiaa ja hehkua. Custom-Blend Chemistry Technology™ eristää tiivistetyt, vaikuttavat aineet patruunaan erilleen pohja-aineesta - ja antaa optimaalisen lopputuloksen jokaisella pumppauksella. Voit jokaisella käyttökerralla sekoittaa optimaalisesti täydellisen annoksen vaikuttavia aineita ja perusainetta luoden ihanan, räätälöidyn elämyksen. Pullolle on haettu patenttia useissa maissa.

Allergiatestattu. 100 % hajusteeton. Dermatologisesti testattu. Ei aiheuta aknea.

125 ml

Ostoksissa lahja

Osta Clinique-tuotteita vähintään 45 eurolla ja saat tämän lahjan kaupan päälle!

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020