1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.7

Perustuu 14 arvioon
0
0
0
4
10
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • 4 kuukautta sitten

    Even Better Makeup SPF 15 CN 0.5 Shell

    Ei ole kovin peittävä, mutta juuri sopiva jokapäiväisen käyttöön. Ei ärsytä herkkää ihoa yhtään. On myös vähän vaikeaa löytä sopiva väri näiden kuvien avulla, piti tilata kolme eriväristä peitevoidetta ja sekoitella keskinään kunnes sain jotain itselleni sopivaa. :D #kilpailu
    Tykkää

Clinique
Even Better Makeup SPF 15 WN 100 Deep Honey

14 Arvosana
33,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

Nestemäinen meikkivoide, joka hoitaa ja antaa luonnollisen lopputuloksen samalla kun se vähentää näkyvästi pigmenttimuutoksia ja tekee ihon sävystä tasaisemman. Täydellinen kaikille ihon sävyille. Antaa tuloksia jo 4-6 viikossa. Saat vielä paremman lopputuloksen - joka näkyy myös silloin kun et käytä tuotetta - mikäli käytät myös Even Better Clinical Dark Spot Correctoria ja Even Better Skin Tone Correcting Moisturizer SPF 20. Lue lisää Even Better-sarjan tuotteistamme.

Käyttö:

Saadaksesi parhaan lopputuloksen, levitä tuotetta 3-vaiheisen ihonhoitorutiinin jälkeen. Levitä Cliniquen meikkivoidesiveltimellä ja aloita keskeltä kasvoja työstäen tuotetta kohti kasvojen reunoja. Poista Cliniquen meikinpoistoaineella.

30 ml

Ostoksissa lahja

Osta Clinique-tuotteita vähintään 45 eurolla ja saat tämän lahjan kaupan päälle!

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt 12:30 - 15:30

Copyright 2020