1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 6 arvioon
0
0
1
2
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Eyes Wonder Perfect Mascara 4D 01 Perfect black

6 Arvosana
25,50 €Suos. hinta 27,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

MASCARA WONDER PERFECT 4D on ripsiväri, joka antaa kaiken:

USKOMATON VOLYYMI - ÄÄRIMMÄINEN PITUUS - TÄYDELLINEN KAAREVUUS - EROTTELEVUUS.

Antaa ripsille täydellisen lookin 4 eri ulottuvuutta: paksummat, pidemmät, täydellisen kaarevat ja erotellut ripset – lookin, joka saa kaikki haukkomaan happea. Eikä siinä kaikki: Lisäksi se hoitaa ripsiä. Mitä enemmän käytät sitä, sitä kauniimmat, vahvemmat ja pidemmät ripsistäsi tulee. Clarinsin ainutlaatuisen harjan ansiosta se ulottuu kaikkiin ripsiin erotellen niistä jokaisen, yksi kerrallaan. Erittäin joustavat kuidut tarttuvat ripsiin hellävaraisesti ja peittävät ne tasaisesti ihanteellisella määrällä 100% mineraalipigmentistä koostuvaa koostumusta. Sisältää mm. "superduon" ruusuvahaa ja pantenolia, jotka suojaavat ja vahvistavat ripsiä säännöllisesti käytettynä.

Levitä Wonder Perfect Mascara 4D ripsien tyvestä latvaan. Tehostaaksesi lopputulosta levitä enemmän ripsiväriä silmän ulkokulmaan. Huomiota herättävän "false lashes" -vaikutelman aikaansaamiseksi levitä kaksi kerrosta tai enemmän, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen.

8 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

51,00 €
84,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019