Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 4 arvioon
0
0
1
0
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Eyes Wonder Perfect Mascara 4D 01 Perfect black

4 Arvosana
25,50 €Suos. hinta 27,90 €

Lisää sävyjä

MASCARA WONDER PERFECT 4D on ripsiväri, joka antaa kaiken:

USKOMATON VOLYYMI - ÄÄRIMMÄINEN PITUUS - TÄYDELLINEN KAAREVUUS - EROTTELEVUUS.

Antaa ripsille täydellisen lookin 4 eri ulottuvuutta: paksummat, pidemmät, täydellisen kaarevat ja erotellut ripset – lookin, joka saa kaikki haukkomaan happea. Eikä siinä kaikki: Lisäksi se hoitaa ripsiä. Mitä enemmän käytät sitä, sitä kauniimmat, vahvemmat ja pidemmät ripsistäsi tulee. Clarinsin ainutlaatuisen harjan ansiosta se ulottuu kaikkiin ripsiin erotellen niistä jokaisen, yksi kerrallaan. Erittäin joustavat kuidut tarttuvat ripsiin hellävaraisesti ja peittävät ne tasaisesti ihanteellisella määrällä 100% mineraalipigmentistä koostuvaa koostumusta. Sisältää mm. "superduon" ruusuvahaa ja pantenolia, jotka suojaavat ja vahvistavat ripsiä säännöllisesti käytettynä.

Levitä Wonder Perfect Mascara 4D ripsien tyvestä latvaan. Tehostaaksesi lopputulosta levitä enemmän ripsiväriä silmän ulkokulmaan. Huomiota herättävän "false lashes" -vaikutelman aikaansaamiseksi levitä kaksi kerrosta tai enemmän, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen.

8 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.