Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 16 arvioon
0
2
2
2
10
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Radiance Plus Golden Glow Booster For face 20 ml

16 Arvosana
27,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Itseruskettava tuote, joka saa aikaan räätälöidyn tuloksen! Tiivistetyt itseruskettavat tipat, joita voit sekoittaa tavalliseen ihonhoitotuotteeseesi. Näin voit nauttia luonnollisesta päivetyksestä ympäri vuoden. Tuotetta on helppo käyttää, se antaa tasaisen tuloksen, ja lisäksi kosteuttaa ihoa jättämättä epämiellyttävää tuoksua.

Sekoita päivittäin kolme pisaraa haluamaasi päivä-/yövoiteeseen. (Huom! Älä käytä tuotetta yksinään). Käytä, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen. Tämän jälkeen kaksi pisaraa joka tai joka toinen päivä päivetyksen säilyttämiseksi riittää.

Sisältää muun muassa DHA:ta ja Erythrulosea (mahdollistaa tasaisen ja luonnollisen päivetyksen) ja Aloe Veraa (kosteuttaa ja antaa miellyttävän tunteen).

Käyttö: Paina kevyesti Radiance-Plus Golden Glow Boosterin pohjaa. Sekoita 2–3 pisaraa voiteeseen. Sekoita kämmenellä. Levitä kevyin liikkein kasvojen keskikohdasta korvia kohti. Pese kädet käytön jälkeen.

15 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1078-623-0015

Ostoksissa lahja

Clarins
1 st
Suos. hinta 65,90 €
Handla produkter från Clarins för 700 kr - få gåva värd 700 kr på köpet!

Ostetaan yleensä yhdessä

51,40 €
85,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019