Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Extra Firming Extra-Firming Phyto Serum 50 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
84,50 €Suos. hinta 93,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Seerumi, joka kiinteyttää ja antaa tuplatehoisen "kohotuksen" yli 40-vuotiaan iholle, joka kaipaa sekä välitöntä että pitkäkestoista kiinteyttä. Erittäin hienojakoinen nestemäinen koostumus tasoittaa ihoa antaen raikkaan tunteen ja hienostuneen ruusun ja kamelian tuoksun.

Sisältää mm. kenguruntassu-uutetta, joka säilyttää ihon nuorekkuuden ja parantaa fibroblastien uudistumista. Mitracarpus-uute edistää kollageenisynteesiä ja vahvistaa ihon kiinteyttä. Kiinteyttävä sokeriyhdiste sinisestä agavesta ja quinoa-uutteesta muodostavat ihon pinnalle "verkon", joka kohottaa ihoa välittömästi. Valkoisesta lupiinista peräisin oleva uute stimuloi filamiineja, jotka ovat ihon fibroblastien kiinteyttävä parantavia proteiineja. Tuplatehoinen hyaluronihappo ja glyseriini ehkäisevät ihon kuivumista ja auttavat sitomaan vettä.

Dermatologisesti testattu. Ei tuki ihohuokosia.

Levitä aamuisin kasvojen ja kaulan iholle huolellisen puhdistuksen jälkeen. Annostele hieman tuotetta käsillesi ja levitä asettamalla kämmenet kasvoille ja kaulalle. Levitä aloittaen keskeltä ja edeten ulospäin sivuille. Levitä painellen, yhä keskeltä ulospäin edeten ja ihon nykimistä välttäen. Viimeistele levittämällä päälle suoraan päivävoide.

50 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1078-689-0050

Ostoksissa lahja

Clarins
1 st
Suos. hinta 65,90 €
Handla produkter från Clarins för 700 kr - få gåva värd 700 kr på köpet!

Ostetaan yleensä yhdessä

104,00 €
114,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019