Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.8

Perustuu 22 arvioon
2
2
4
5
9
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Clarins
Double Serum 50 ml

22 Arvosana
107,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

50 ml30 ml

On olemassa satoja seerumeita, mutta vain yksi Double serum! Tämä täydellinen anti age -käsittely stimuloi ihon viittä elintärkeää toimintoa: se kosteuttaa, ravitsee, hapettaa, suojaa ja uudistaa soluja.

Kohderyhmä: Kaikki yli 25-vuotiaat naiset, jotka haluavat täydellisen anti age -seerumin, joka hoitaa menetettyä kiinteyttä ja hehkua, epätasaista ihon sävyä, juonteita, tukkeutuneita ihohuokosia ja ryppyjä. Kaikille, jotka haluavat tuotteen, joka sulautuu täydelliseen symbioosiin ihon kanssa, huolimatta iästä, ihotyypistä (sopii myös rasvaiselle) tai etnisestä taustasta. Sisältää muun muassa kurkumaa (tukee ihon viittä tärkeää toimintoa), katafray-uutetta, hyaluronihappoa (kosteuttaa), kiiviä (ravitsee), ruusunmarjaöljyä (parantaa hapensaantia), pistaasia ja luonnonmukaista vihreää teetä (suojaavat) sekä vihreää banaania ja Survixyliä (elvyttävät / edistävät solujen uusiutumista).

Käyttö:

25-30 -vuotiaille: 4 viikon kuurina, kun iho on väsynyt ja stressaantunut. Aamuin ja/tai illoin ennen yö-/päivävoidetta.

40+-vuotiaille: Käytetään päivittäin aamuin ja/tai illoin ennen päivä-/yövoidetta.

50 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1078-609-0050

Ostoksissa lahja

Clarins
1 st
Suos. hinta 65,90 €
Handla produkter från Clarins för 700 kr - få gåva värd 700 kr på köpet!

Ostetaan yleensä yhdessä

121,02 €
151,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019