Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.0

Perustuu 24 arvioon
5
8
1
3
7
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Cera
VoluMini

24 Arvosana
19,50 €Suos. hinta 31,50 €35
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
VolumizingArgan Oil Spray150 ml
5,31 €Suos. hinta 12,50 €

Volumini on täydellinen väline antamaan hiuksille tuuheutta ja nostetta hiuspohjasta.

Huolehdi, että hiukset ovat täysin kuivat, ja harjaa ne hyvin. Käytä mielellään muotoilutuotetta, kuten muotovaahtoa ennen kuin kuivaat hiukset. Älä käytä Voluminia peruukkiin tai hiuslisäkkeisiin kokeilematta sitä ensin pieneen osioon, sillä peruukki tai hiuslisäkkeet voivat sulaa.

Saat parhaan lopputuloksen, mikäli tupeeraat hiukset kevyesti ennen Voluminin käyttöä. Tupeeraamalla hiukset Voluminin vaikutus on kestävämpi. Laineista tulee vähemmän näkyvät, jos hiukset kammataan muotoilun päätteeksi.

Aseta hiussuortuva levyjen väliin, Voluminin paksuin kohta kohti hiuspohjaa. Paina noin 1-2 sekunnin ajan ja vapauta. Huomioi, että Voluminia käytetään vain lähimpänä hiuspohjaa oleviin hiuksiin. Mikäli haluat muotoilla saman suortuvan uudestaan, odota kunnes hiukset ovat täysin viilentyneet. Paras lopputulos saavutetaan, kun Voluminia käytetään koko hiuspohjaan.

Harjaa tai kampaa hiukset muotoilun päätteeksi, jotta tupeeraus harjaantuu pois. Tämän jälkeen hiukset voidaan kihartaa tai suoristaa halutulla tavalla. Voluminia voidaan käyttää kaikenlaisiin hiuksiin, mutta lopputulos on paras yli 10 cm pitkissä hiuksissa.

  • Johdon pituus: 2,4 m.
  • Paino 75 g (ilman johtoa).
  • Levyt 1,3 x 6 cm.
  • Pituus 15 cm.
  • Lämpö 200 c.

Ostetaan yleensä yhdessä

34,00 €
54,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020