Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Camilla Pihl Cosmetics
Skin
Wake Me Up Shimmering Body Lotion 200 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
19,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Skin Camilla Pihl Wake Me Up Shimmering Body Lotion; En närande och uppfriskande kroppslotion med en hint av shimmer som tillför näring, fukt och lyster till huden. Formuleringen är full av effektiva och typiska koreanska ingredienser och efterlämnar huden återfuktad, silkeslen och vitaliserad.

Med en uppfriskande doft av citrongräs speciellt utformad för att väcka kropp och själ. Krämen är helt enkelt en perfekt start på dagen. De naturliga och väldoftande oljorna i produkten utgör den fräscha doften och ger en uppfriskande aromaterapi. Shimret är gjort av mica, som är ett plastfritt glitter. Krämen innehåller inte mikroplaster och kan tvättas bort utan att skada miljön eller vilda djur i havet.

Användning: Masseras in på huden över hela kroppen. Används dagligen. För bäst resultat: Applicera efter att ha rengjort huden med Skin Camilla Pihl Calm Me Down Body Foam.

200 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

23,42 €
58,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020