1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
1
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

By Terry
Lip Expert
Matte Flirty Brown

2 Arvosana
32,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

BY TERRY on tunnettu helppokäyttöisistä ja ylellisistä meikeistään ja innovatiivisista koostumuksistaan, väreistään ja trendeistään. LIP-EXPERT edustaa nestemäisten huulipunien uutta aikakautta, ja sitä on saatavissa 32 sävyssä, kahdella eri lopputuloksella. Valitse Bold Matten ja Vinyl Shinen väliltä. Koostumus on korkeapigmenttinen, pitkäkestoinen ja tuntuu miellyttävältä iholla. Se on täynnä hoitavia ainesosia. LIP-EXPERT on pakattu käytännölliseen ja kompaktiin pakkaukseen ja siinä on “ikkuna”, joka näyttää sisällä olevan värin. Täydellinen on-the-go -tuote!

Molemmissa vaihtoehdoissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka antavat ammattimaisen lopputuloksen. Vinyl Shine Shine sisältää By Terryn Memory Shape Elastic Geliä, joka vangitsee huulet pehmeästi ja antaa ihanan voimakasta kiiltoa. Intensiivisen runsasvärinen pigmentti takaa värikkään lopputuloksen ja kauniin lakkamaisen lopputuloksen. “Anti-feathering” -tekniikan ja suojaavan kalvon ansiosta huulipuna pysyy paikoillaan eikä leviä.

Antioksidanttinen koostumus sisältää runsaasti hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, kuten E-vitamiinia, joka pehmentää ja korjaa kuivia huulia. Bold Matte sisältää hoitavia öljyjä, ja se luo mattapintaisen peittävyyden samalla kun värin intensiteetti syvenee. Suojakalvo kapseloi öljyn luoden pitkäkestoisen lopputuloksen. Intensiivisen runsaspigmenttinen ja tiivistetty väri on pitkäkestoinen. Samalla huulet saavat kosteutta ja suojaa kuivuudelta. Huulipuna on miellyttävä huulilla koko päivän ajan.

Terry de Gunzburg on couturevärien mestari. Uniikkiin LIP-EXPERT -sarjaan kuuluu 32 sävyä, 16 mattapintaista ja 16 kiiltävää. Sarjaan kuuluu kaikkea monipuolisista ja moderneista nuden sävyistä ylellisin punaisiin ja syvän viininpunaisiin sävyihin. Väliin mahtuu rohkeita vaaleanpunaisen ja oranssin sävyjä. Nerokkaana twistinä sävyjä Vintage Nude, Rosy Kiss, Red Shot ja My Red on saatavana sekä mattapintaisina että kiiltävinä. Voit siis käyttää suosikkisävyäsi joko Bold Mattena tai Vinyl Shinena.

Pakkauksen designia ovat inspiroineet ikonisen pariisilaisen Vedot Dodat Galleryn näyteikkunat. Pehmeä applikaattori takaa tarkkuuden ja mukavuuden, joten voit olla varma tarkasta ja tahmaamattomasta levityksestä.

4 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020