1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Browgame Cosmetics
Signature Lighted Makeup Mirror

2 Arvosana
150,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Pukeutuneena kauniista Rosén ja marmorin yhdistelmästä, Signature-peilillämme on kaikki ominaisuudet, joista voit koskaan uneksia. Kääntämällä peiliä ylöspäin, sisäänrakennetut ledit syttyvät ja sammutat ne vain kääntämällä sitä takaisin, kun olet valmis. Kun käännät peiliä oikealle, kirkkaus säädetään ja kun käännät sitä vasemmalle, värilämpötila säädetään kolmessa eri sävyssä. Peilin mukana toimitetaan myös pienempi, soveltuva Signature-peiliin, jossa on magneetti, peili, jossa on 7x suurennus, jotta saadaan paras mahdollinen kokemus kulmatyöhön ja meikkaukseen.

Ainutlaatuinen muotoilu korkeimmalla mahdollisella laadulla, 3 sävyä LED-valoa, säädettävä valo, valmistettu ABS-muovista parhaan mahdollisen laadun saavuttamiseksi, ladattu C-tyypin USB-kaapelilla (mukana), magneettinen peili 7x suurennuksella mukana ja parhaan mahdollisen kokemuksen saamiseksi tarkkuutta vaativat työt, Mitat: Kokonaiskorkeus on 33cm, peilin halkaisija on 17.5cm, Suurennuspeilin halkaisija on 9.5cm
  • Kategoriat:Peilit
  • Tuotenumero:
    2572-119-0000

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020