BrilliantSmile

Brilliant Smile on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin Göteborgissa vuonna 2003. Tänä päivänä Brilliant Smile on yksi Ruotsin markkinoiden suurimmista tekijöistä, mitä tulee hampaiden valkaisuun. Yritys on saavuttanut hyvän maineen, kiitos laadukkaiden tuotteiden, jotka poistavat värjäytymiä ja antavat valkoiset hampaat vahingoittamatta hampaiden emalia. Tuotevalikoima on vuosien varrella vähitellen jalostunut ja siitä on tullut entistä tehokkaampi. Lisäksi Brilliant Smile on kehittänyt täydentävän suunhoitosarjan valkaisevalla vaikutuksella, joka irrottaa pintavärjäytymiä aktiivisten ainesosien ansiosta, eikä vahingoita tai kuluta emalia.

Brilliant Smile tarjoaa laajan valikoiman tuotteita hampaiden valkaisuun sekä hoitavia suuhygieniatuotteita. Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja saatavana vain ammattimaisilta jälleenmyyjiltä.

4 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020