Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Braun
Hairdryer HD130 Style & Go

1 Arvosana
18,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Lyko
VolumizingArgan Oil Spray150 ml
6,90 €Alkuperäishinta 12,50 €
Style&Go HD130 hårtork är den minsta och lättaste hårtorken från Braun Style&Go, perfekt för resan och för hårstyling när som helst med fantastiska resultat på resande fot.
Det ihopvikbara handtaget gör hårtorken mycket kompakt och lätt att förvara utan att inverka på prestandan för att skapa hår som ser friskt ut. Precist tillbehörsmunstycke och 2 temperaturinställningar för flexibel torkning och styling.
Multiadapter för användning på resa. För hög prestanda och säker användning i hela världen. Produkten får endast anslutas till eluttag med växelström (~). Kontrollera att spänningen i hushållet motsvarar den spänning som är angiven på hårtorken.

• Apparaten får aldrig användas nära vatten (t.ex. ett fyllt handfat, badkar eller en dusch). Produkten får inte bli våt.
• Dra alltid ut kontakten efter användning i badrummet. Även en avslagen hårtork utgör en fara om sladden inte är utdragen.
För ytterligare skydd bör du installera en jordfelsbrytare (RCD) i badrummet, som utlöser vid en spänning på 30 mA. Be installatören om råd.
• Se till att inte blockera luftin- och uttaget när hårtorken är påslagen. Om ett av uttaget blockeras kommer hårtorken att stängas av automatiskt. Efter att ha kylts ner ett par minuter slås hårtorken på igen.
• Linda inte sladden runt produkten.
• Kontrollera regelbundet att sladden inte är sliten eller skadad, särskilt i de områden där sladden går in i produkten och i eluttaget. Lämna in produkten till ditt närmaste Braun Service Centre för kontroll/reparation om du är osäker. Produktens sladd får bara bytas ut på ett auktoriserat Braun servicecenter. Okvalificerat reparationsarbete kan leda till stora risker för användaren.
• Apparaten kan användas av barn över 8 år och personer med nedsatt fysisk eller mental förmåga eller bristande erfarenhet och kunskap om användningen övervakas eller om de har fått instruktioner om hur produkten ska användas på ett säkert sätt och förstår riskerna med den. Barn bör inte leka med enheten. Rengöring och underhåll bör inte utföras av barn, såvida de inte är över 8 år och under uppsikt.

Ostetaan yleensä yhdessä

38,80 €
31,30 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019