1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.7

Perustuu 7 arvioon
0
0
0
2
5
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Lykon asiakaspalvelu
  2 kuukautta sitten

  Hyvä väri vaaleallekin iholle!

  Väri ei ole liian "oranssi" vaan luonnollisen ruskea myös kalkkilaivan kapteeneille! Plussaa tuotteen nopeasta kuivumisesta iholla. Kuluu tasaisesti pois iholta ilman läkkiä. Ihana kookostuoksu :)
  Tykkää
 • !!

  Tosi hyvä ja tumma väri, ei kulu liian nopeasti. Miinus siitä että karttaväri tahraa vähän #kilpailu
  Tykkää

Bondi Sands
Self Tanning Foam Dark

7 Arvosana
26,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Merta, hiekkaa ja aurinkoa Australian tyyliin. Kevyt itseruskettava Bondi Sands -vaahto sisältää aloe veraa ja tuoksuu kookokselta. Se antaa iholle yhtä ihanan hehkun kuin jos olisit viettänyt päivän Bondi Beachillä.

Vaihe 1: Saat tasaisen kauniin rusketuksen, kun ihosi on puhdas ja kuorittu eikä iholla ole kosteusvoidetta. Vaihe 2: Pumppaa reilusti itseruskettavaa Bondi Sands -vaahtoa rusketuskintaalle ja levitä sitä pitkin vedoin sääriin, käsivarsiin ja keskivartaloon. Käytä loput kintaassa olevasta vaahdosta kasvoihin, kyynärpäihin ja polviin. Vaihe 3: Voit kastella ihon tunnin kuluttua. Saat kestävämmän tumman rusketuksen antamalla vaahdon vaikuttaa iholla enintään 6 tuntia. Suihkuta iho lämpimällä vedellä ja taputtele kuivaksi. Saat erittäin tumman rusketuksen lisäämällä toisen kerroksen itseruskettavaa Bondi Sands -vaahtoa 30 minuuttia ensikäsittelyn jälkeen.

200 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

33,00 €
41,50 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020