Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 6 arvioon
0
0
1
2
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Blomdahl
Natural Titanium
White Pearl Vit 10 mm

6 Arvosana
23,90 €Suos. hinta 26,90 €

Valitse koko

8 mm6 mm4 mm12 mm10 mm

Titaani - ihoystävällinen metalli. Mutta sana titaani ei ole tae ihoystävällisyydestä. On nimittäin olemassa erilaatuista titaania ja usein siihen on sekoitettu muita enemmän tai vähemmän sopivia metalleja. Blomdahl Caring Jewellery valmistaa ihoystävällisiä koruja, jotka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkärien kanssa. Merkki ei tee kompromisseja, vaan käyttää huolellisesti valittua puhdasta ja lääketieteellistä titaania. Kultaa ja rodiumia käytetään vain niissä kohdissa, jotka eivät ole kosketuksissa ihon kanssa. Sen vuoksi voit tuntea olosi turvalliseksi käyttäessäsi erittäin ihoystävällisiä Blomdahl Caring Jewellery -korvakoruja.

Clean Pack: Blomdahl Caring Jewellery -korut pakataan aina Clean Pack -pakkaukseen, joka on korvakoruja suojaava hygieeninen läpinäkyvä "kupla". Etiketti toimii sinettinä. Se on takuu siitä, että asiakas on ensimmäinen, joka koskee korvakoruihin.

Kaikki korvakorut myydään pareittain.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020