7 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 64 arvioon
1
3
7
17
36
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Biotherm
Aquasource
Pure Super Concentrate 50 ml

64 Arvosana
23,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Aqua Pure är en lätt ansiktskräm som återfuktar huden som hjälper att hålla huden ren för en hud som känns fräschare varje dag. Speciellt anpassad till 18-25 år gammal hud och livsstil. Tack vare kraften i Life Plankton™ och Hyaluronsyra, blir din hud synligt förbättrad.
  • 24H Fukt
  • Renare hy
  • Fräschare hy
SALICYLSYRA är en exfolierande ingrediens som kan penetrera oljig hud och täppta porer för att hjälpa till att hålla huden ren. För en mer välbalanserad hud som känns fräschare var dag.

LIFE PLANKTON™ WATER: Innehåller 35 olika Mineraler (klor, selen, kalium, kalcium, koppar) Vitaminer (A, B, D) och aminosyror. Life Plankton Water hjälper hudens naturliga fuktgivande nätverk att bevara fukt, för en återfuktat och välbalanserad hud.

AQUA PURE är en gel med AIRLICIUM CONTROL TEKNOLOGI som är effektiv mot föroreningar för en hud som känns fräschare. Mest lämpligt för fet eller kombinerad hud.

Användning:
  1. Ta 2 till 3 pumpar av AQUA PURE i handflatan. Värm formulan mellan dina händer
  2. Applicera på hela ansiktet med lätta drag
  3. Massera in i huden, börjar vid näsan och rör händerna utåt mot kindområdet.
Dag & Natt
Mixa & Matcha SUPER CONCENTRATES för ett personlig resultat.
Kombinera fördelarna med två produkter beroende på HUD BEHOV och LIVSSTIL. Använd en AQUA PURE om dagen och en annan AQUA SUPER CONCENTRATE om natten som en ANSIKTSMASK, genom att applicera ett tjockare lager (4 till 5 pumpar) innan du sover, två gånger i veckan.

Pure + Bounce
Kombinera med Aqua Bounce på natten för extra återfuktning, för hud som känns lenare och spänstigare.

Bounce + Glow
Kombinera med Aqua Glow på natten för att vakna upp med återfuktad hud med jämnare hudton och härlig lyster.

Rutin
Rengör alltid huden noggrant innan du applicerar hudvård för att maximera dina resultat. Biosource Eau Micellaire är rengöring, make-uplösare och ansiktsvatten i en och samma produkt. En mild rengöringsprodukt för kvinnor som vill ha en snabb och effektiv rengöring.

50ml

Ostetaan yleensä yhdessä

39,40 €
40,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019