Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 1 arvioon
0
0
0
0
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Bilou
Fizzy Berry Creme Foam 150 ml

1 Arvosana
5,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Bilou Fizzy Berry syväkosteuttava vartalovoidevaahto. Fizzy Berry tuoksuu hedelmäisen raikkaalle marjasuihkulle ripauksella virkistävää sitruunasoodaa. Mmm… makoisan marjaisaa! Ihana raikas tuoksu, joka kestää iholla pitkään. Nopeasti imeytyvä vaahtomainen koostumus, joka on helppo levittää. Sisältää ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia kuten Shea voita, Manteliöljyä sekä Avokadoöljyä. Bilou on indie brändi, joka on rakkaudella valmistettu Saksassa. Parabeeniton, silikooniton, ei sisällä mineraaliöljyjä, vegaani, eikä tuotteita ole testattu eläimillä.
Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Pidä suutin pystyssä ja annostele vaahtoa kämmenelle. Levitä pyörivin liikkein iholle. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
Varoitus: Bilou vartalovoidevaahto ei sovellu nautittavaksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
Varoitus: Painesäiliö. Voi räjähtää kuumennettaessa. Suojattava lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysvälineiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojattava auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C:een lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 6.92% kokonaismassasta on syttyvää.

150 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

20,40 €
51,35 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020