Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

3.4

Perustuu 5 arvioon
0
2
1
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
  • 2 kuukautta sitten

    Pieni pettymys

    Tunkkainen tuoksu ja partavaahtomainen koostumus
    Tykkää

Bilou
Cotton Candy Shower Foam 200 ml

5 Arvosana
5,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat
Bilou Cotton Candy hellävaraisesti puhdistava suihkuvaahto. Cotton Candy tuoksuu suloisen makealle hattarapilvelle – täydellisen taivaallista! Herkullisen tuoksuinen suihkuvaahto erittäin kermaisella ja ihoa hellivällä koostumuksella. Sisältää rauhoittavaa ja kosteuttavaa Aloe Veraa, sekä ravitsevia öljyjä. Bilou on indie brändi, joka on rakkaudella valmistettu Saksassa. Parabeeniton, silikooniton, ei sisällä mineraaliöljyjä, vegaani, eikä tuotteita ole testattu eläimillä.
Ravista pulloa voimakkaasti ennen käyttöä. Pidä suutin pystyssä ja annostele vaahtoa kämmenelle. Levitä pyörivin liikkein iholle ja huuhtele hyvin lämpimällä vedellä. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
Varoitus: Bilou suihkuvaahto ei sovellu nautittavaksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin.
Varoitus: Painesäiliö. Voi räjähtää kuumennettaessa. Suojattava lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysvälineiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojattava auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C:een lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 6.92% kokonaismassasta on syttyvää.

200 ml

Ostetaan yleensä yhdessä

11,80 €
22,70 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020