Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Benton
Snail Bee
Ultimate Serum 35 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
36,00 €

Bentonin myyntimenestys Snail Bee Essence on saavuttanut kulttistatuksen K-beautyn saralla ja siitä on tullut monien ihonhoitointoilijoiden “holy grail” -hoitoneste. Sitä on nyt saatavana seerumimuodossa, jossa on korkeampi tiiviste tähtiainesosia, eli etanan limaa ja mehiläisen myrkkyä. Ne on tunnettu tehokkaasta kyvystään hoitaa eri iho-ongelmia, korjata ihon luonnollista suojamuuria sekä ehkäistä sen ikääntymistä.

  • Fermentoitu etanan lima - todellinen ihmeainesosa ja yksi tunnetuimmista korealaisen ihonhoidon ainesosista. Etanan lima ehkäisee tulehduksia, on antiseptinen, lääkitsee vaurioitunutta ihoa ja stimuloi solujen uudistumista. Hoitaa ja ehkäisee kaikkea pigmenttimuutoksista laajentuneisiin ihohuokosiin, punoituksiin, ekseemiin, kuivaan ihoon ja ikääntymisen merkkeihin.
  • Mehiläisen myrkky - anti age -vaikutus, korjaa ihoa. Se huijaa ihoa luulemaan, että sitä on pistänyt mehiläinen, mikä johtaa verenkierron nopeutumiseen kyseisellä alueella, ja aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Mehiläisen myrkky on tehokas myös pigmenttimuutoksia ja aknearpia kohtaan.
  • Niasiini - kirkastaa pigmenttimuutoksia, parantaa ihohuokosten ulkonäköä ja ihon rakennetta sekä tasapainottaa talin tuotantoa.
  • Vihreä tee ja aloe vera rauhoittavat ärtynyttä ja stressaantunutta ihoa.

Säännöllisessä käytössä Snail Bee Ultimate Serum tekee ihosta kirkkaamman, parantaa sen rakennetta, antaa hehkua ja joustavuutta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Puhdistuksen ja kasvoveden/hoitonesteen jälkeen, levitä muutama tippa seerumia iholle taputtele se varoen koko kasvoille, kunnes se on täysin imeytynyt. Viimeistele kasvovoiteella.

35 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    2165-114-0035

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020