Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
0
2
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Benton
Snail Bee High Content Skin 150 ml

2 Arvosana
26,50 €

Snail Bee High Content Skin Toner auttaa ihoa sitomaan kosteutta ja vahvistaa sen suojamuuria suojaamalla ihoa päivittäiseltä stressiltä ja ympäristön vaikutuksilta. Snail Bee High Content Skin on täysin vedetön. Sen sijaan sen pohjana on etanan liman ja vihreän teen uutteet. Kasvoveden pääainesosat ovat:

  • Etanan lima - todellinen ihonhoidon sankari ja yksi suosituimmista ainesosista korealaisessa ihonhoidossa. Se ehkäisee tulehduksia, tappaa bakteereja, lääkitsee ja kosteuttaa. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle.
  • Mehiläisen myrkky - anti age -ominaisuudet, korjaava. Huijaa ihoa, että sitä olisi pistänyt mehiläinen, mikä kiivastuttaa verenkiertoa ja aktivoi kollageenin- ja elastiinin tuotantoja. Mehiläisen myrkky vaikuttaa tehokkaasti ihon pigmentaatioon ja aknearpiin. Säännöllisessä käytössä parantaa ihon rakennetta ja ulkonäköä.
  • EGF - kasvipohjainen ainesosa, jolla on anti age -vaikutukset ja joka stimuloi solujen uudistumista.
  • Niasiini - tasoittaa ihon sävyä, pienentää ihohuokosten kokoa, parantaa juonteiden ulkonäköä ja ihon rakennetta ja suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta.
  • Allantoiini - lääkitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa.
  • Adenosiini - anti age -vaikutus, tekee ihosta pehmeän ja sileän ja ehkäisee juonteita.

Monet kokevat kasvovedet kiristystä aiheuttavina ja ihoa kuivattavina, ja että ne sopivat paremmin rasvaiselle/akneiholle. Korealaiset kasvovedet ovat erilaisia kuin ne, joihin olemme tottuneet, ja ne toimivat eri tavalla. Niiden tarkoitus on palauttaa ihon ph-arvo heti puhdistuksen jälkeen ja antaa iholle kosteutta ja ravinteita, jotta iho voi tehokkaammin imeä seuraavat ihonhoitotuotteet. Jos iho on kuiva ja kireä, se ei pysty ottamaan tuotteita vastaan tehokkaasti, vaan ne jäävät sen pinnalle. Jos taas iho on huolellisesti kosteutettu, lisääntyy sen kyky imeä tuotteita. Korealaiset kasvovedet kosteuttavat ja hoitavat eivätkä kuivata ihoa. Useimmiten ne eivät sisällä alkoholia. Bentonin kasvovedet ovat täysin alkoholittomia.

150 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020