2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.9

Perustuu 17 arvioon
2
0
4
3
8
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Bellami Hair
Bellissima 220g

17 Arvosana
252,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Bellami Bellissima on 56 cm pitkä ja siinä on 220 g hiusta. Bellissima on suora ja suunniteltu näyttämään leikatulta. Se on hieman pidempi takaa, minkä ansiosta se näyttää erittäin luonnolliselta.

Sopii useimmille hiusten pituuksille ja paksuuksille.

(Mikäli haluat todella paljon tuuheutta, suosittelemme että valitsen Bellami Boo-Gatti, Lilly Hair- tai Khaleesi-irtohiukset. Superpitkille hiuksille suosittelemme Bellami Magnificaa, joka on 61 cm pitkä.)

Bellamin irtohiukset eivät ole vain äärimmäisen ylellisiä ja paksuja tyvestä latvaan, vaan he käyttävät myös erikoismuotoiltuja klipsejä, joissa on ainutlaatuinen silikoninauha. Voit nauttia ihanista kiharoista ilman että ne vaurioittavat omia hiuksiasi.

Bellami-irtohiukset pysyvät varmasti paikoillaan, ilman että sinun tarvitsee käyttää hiuskiinnettä tai tupeerata hiuksiasi.

Bellami Clip-in -pidennykset valmistetaan 100 % aidosta Remy Human Hair -hiuksesta. Siksi Bellami -irtohiukset sulautuvat omiin hiuksiisi ja ne voidaan pestä, föönata, suoristaa tai kihartaa lämpömuotoilijalla - aivan kuten omat hiuksesi!

Bellami Bellissima Box sisältää:

  • 220 g, 56 cm pitkää 100 % Remy Human Hair -hiusta.
  • 10 hiusosiota.

Hoito:

  • Voit pestä Bellami-hiuksiasi, mutta vältä turhaa pesua. Vältä shampoota, joka sisältää sulfaatteja. Leave in -hoitoaineet ja hiusnaamiot pidentävät Bellami-hiusten käyttöikää.
  • Voit värjätä Bellami-hiuksia, mutta suosittelen niiden viemistä kokeneelle kampaajalle. Tietyt sävyt, kuten Balayage ja vaaleat sävyt ovat jo todella vaalennettuja ja käsiteltyjä, eivätkä ne kestä mitä tahansa käsittelyjä. Värjääminen voi johtaa Bellami-hiusten käyttöiän lyhenemiseen. Emme suosittele hiusten vaalentamista.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020
ota ilo irti 55.OOO kauneudenhoitotuotteesta