Beautyblender

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 6 arvioon
0
0
0
3
3
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Beautyblender
Solid Blendercleanser 28 ml

6 Arvosana
15,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Käytettyäsi Beautyblenderiä ja Beautyblender Purea useita kertoja, täytyy ne puhdistaa. Hygienia on välttämättömyys, kun haluat pitää ihosi puhtaana ja terveenä. Kasvojen rasva ja lika jää sieniin, mikäli ei puhdista niitä.

Blendercleanser Solid on laventelin tuoksuinen puhdistussaippua, joka ei sisällä väriaineita tai ihoa ärsyttäviä kemikaaleja. Siinä on samat ominaisuudet kuin Beautyblender Cleanserissä, mutta se on matkaystävällisempi versio, koska se on kiinteässä muodossa.

Käyttö:

Huuhtele Beautyblenderisi ja meikkisiveltimesi vedessä. Pyöritä Beautyblenderiä/sivellintä Blendercleanser Solidissa. Purista sitten meikin jäämät pois, ja huuhtele Beautyblender tai meikkisivellin vedessä. Toista tarvittaessa.

Kun puhdistat Beautyblenderisi: Purista poistaaksesi ylimääräinen vesi. Anna kuivua asettamalla se pidikkeelle tai laita se kuivuriin. Valitse ilmakuivausohjelma, koska beautyblender ei saa altistua minkäänlaiselle vahvalle lämmölle.

28 g

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020
ota ilo irti 55.OOO kauneudenhoitotuotteesta