BASEOFSWEDEN

BASEOFSWEDEN on ruotsalainen yritys, jolla on vahva ja intohimoinen visio: valmistaa meikkejä, jotka sopivat aktiiviseen elämäntapaan. BASEOFSWEDEN on Start Up -yritys, jota johtaa eri lähtökohdista tulevat naiset. Yrityksessä uskotaan tasa-arvoiseen kauneusalaan, innovaatioihin, läpinäkyvyyteen ja ruotsalaiseen laatuun, jossa huomioidaan yksilön tarpeet.

BASEOFSWEDEN kehittää aktiivista kosmetiikkaa, joka kestää vaikeissa ja vaihtelevissa olosuhteissa. The Base on palkittu, vegaaninen, innovatiivinen unisex-meikkivoide, joka on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Se ei sotke ja sopii kaikille ihotyypeille. Se on ensimmäinen meikkivoide, joka kestää jopa 72 tuntia. Ei tuki ihohuokosia. Dermatologisesti testattu ja sopii päivittäiseen käyttöön. Nerokas koostumus, joka on kuin tehty sinulle. The Base - Makeup Made to Perform.
33 tuotetta
33 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020