1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

5

Perustuu 4 arvioon
0
0
0
0
4
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

bareMinerals
Skinlongevity™ Vital Power Sleeping Gel Cream 50 ml

4 Arvosana
68,00 €
Kuvaus
Ainesosat

Skinlongevity™ Vital Power Sleeping Gel Cream on yövoide, joka kosteuttaa ja auttaa ihoa korjaamaan itseään yön aikana, kun iho on kaikkein vastaanottavaisimmillaan. Geelivoide sisältää Long Life Herbiä, joka parantaa ihon vastustuskykyä, mikä lisää ihon kykyä palautua päivittäisistä rasituksista. Se sisältää myös hyaluronihappoa, joka palauttaa kosteustasapainon, sekä kasviperäisiä antioksidantteja ja inkivääriuutetta, jotka auttavat rauhoittamaan ja kirkastamaan ihoa. Voiteessa on käytetty SkinMimetic™-teknologiaa, joka takaa poikkeuksellisen nuorekkaan ja terveen ihon. Vaikuttaa neljällä eri tavalla:

  1. RAVITSEE. Tuo esiin ihon elinvoiman.
  2. KOSTEUTTAA. Täyttää ihon kosteudella.
  3. UUDISTAA. Herättää ihon nuorekkuuden henkiin.
  4. VAHVISTAA. Lisää ihon joustavuutta.

Pääainesosat:

LONG LIFE HERB: Legendaarinen yrtti, joka on osoittautunut auttavan ehkäisemään ihon ikääntymisen merkkejä ja pitämään sen terveenä. Tämä vitamiini- ja mineraalirikas yrtti kasvaa japanilaisella Okinawan saarella, joka on myös tunnettu nimellä "the island of long life".

KALIFORNIANTULIUNIKKO:Tämä kalifornialainen, kirkkaan keltainen kukka on tunnettu voimastaan ja se on yksi SkinMimetic ™-teknologian ainesosista. Suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta.

LEMPOYANG-INKIVÄÄRI: Käytetään perinteisesti ayeverdisessä lääketieteessä ja indonesialaisessa Jamu-yrttilääketieteessä. SkinMimetic™ -teknologian ainesosa, joka auttaa parantamaan ihon hehkua.

Dermatologisesti testattu, ei laajenna ihohuokosia.

Vegaaninen

50 ml

Ostoksissa lahja

bareMinerals
Fall GWP 20
Suos. hinta 22,50 €
Osta kaksi bareMinerals-tuotetta ja saat tämän lahjan kaupan päälle!

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020