bareMinerals READY Eyeshadow Duo 2.0 The Nick of Time

8 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat

bareMinerals Ready Eyeshadow on innovatiivinen, kiinteä mineraaliluomiväri. Se sisältää SeaNutritive Mineral™ Complexin, jonka voimakkaat antioksidantit, kylmäpuristettu kurkkuyrttiöljy, kofeiini ja kurkku pehmittävät, silottavat ja piristävät herkkää silmänympärysihoa.

bareMinerals READY™ -sarja sisältää pitkäjänteisesti ihoa hoitavia, kiinteitä meikkituotteita. bareMineralsin tuotteita ei valmisteta tavallisten kiinteiden meikkien tapaan. Perinteisten kiinteiden meikkien valmistusprosessissa tuotteet on ensin lämmitettävä ja sitten jäähdytettävä. Tämä prosessi vaatii erilaisten sidos- ja joskus myös täyteaineiden käyttämistä. bareMinerals™ on kehittänyt tavan valmistaa kiinteitä tuotteita ilman lämmitysprosessia.
BareMineralsin ainutlaatuisen, patentoidun mineraalipitoisia leviä, kylmäpuristettuja öljyjä ja luonnollisia pigmenttejä sisältävän SeaNutritive Mineral™ Complex -yhdistelmän ansiosta tuotteesta saadaan kiinteä ilman keinotekoisia lisäaineita. Jotta tulos olisi aina optimaalinen, kaikki bareMinerals READY™ -meikkituotteet sisältävät oman ainutlaatuisen SeaNutritive Mineral Complex -version yhdistettynä tarkoin valittuun, käyttötarkoitusta vastaavaan kylmäpuristettuun öljyyn.

Sopivuus:

Kaikki ihotyypit

Väri:

The Nick Of Time

Käyttö:

Saadaksesi parhaan tuloksen, levitä alle bareMinerals Eye Lid Primeria. Se saa luomivärin pysymään koko päivän ja tuo esiin luomivärien pigmentit optimaalisesti.

2 g

  • Kategoriat:Silmät
  • Tuotenumero:
    1046-312-0004

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4.1

Perustuu 8 arvioon
0
0
3
1
4

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019
Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.