Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.8

Perustuu 12 arvioon
0
0
0
3
9
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

bareMinerals
READY 14.0 Eyshadow Palette Bare Naturals

12 Arvosana
48,72 €Alkuperäishinta 60,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Eye Brushes
13,90 €Suos. hinta 18,90 €
Kuvaus
Ainesosat

READY® 14.0 Eyeshadow Palett bareNaturals™ vievät sinut luontoon. Kalifornian luonnon ja kimaltelevan meren inspiroimat värit vaihtelevat pehmeästä mattapintaisesta taupesta vahvan metalliseen siniseen. Ihanteellinen paletti sisältää sekä mattapintaisia, helmiäishohtoisia että metallinhohtoisia luomivärejä.

READY® Eyeshadow -luomivärien superpigmentoitu, helposti levittyvä koostumus pysyy jopa 12 tunnin ajan. Luomivärit sisältävät SeaNutritive Mineral™ Complex -yhdisteen, joka häivyttää ja ehkäisee hienoja juonteita ja kirkastaa ihoa.

Paletti sisältää myös peilin ja synteettisen Double-Ended Eyeshadow Brush -siveltimen. Lisäksi palettien mukana seuraa opas, jonka avulla luot helposti eri tyylejä.

Käyttö:

Levitä READY Eyeshadow -luomivärit mukana tulevalla applikaattorilla tai jollain bareMinerals -luomivärisiveltimistä. Käytä luomivärejä yksitellen tai luo uusia värejä sekoittelemalla sävyjä.

  • Kategoriat:Silmät
  • Tuotenumero:
    1046-240-0001

Ostetaan yleensä yhdessä

63,22 €
61,72 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019