2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.4

Perustuu 77 arvioon
1
7
3
12
54
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

bareMinerals
Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 Ginger 06

77 Arvosana
46,00 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Lyko
Moisturising Cleansing Mousse150 ml
9,00 €Suos. hinta 12,50 €
Kuvaus
Ainesosat

100 % luonnolliset bareMinerals -meikkivoiteet koostuvat puhtaista luonnon mineraaleista. Ne ovat hoitavia ja sopivat osaksi muuta ihonhoitorutiiniasi ja saattavat jopa parantaa ihosi kuntoa. Ne antavat myös luonnollisen ja varman UV-suojan, joka on niin varma, että jopa amerikkalainen Skin Cancer Foundation suosittelee niitä. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, talkkia, öljyä, vahaa, hajusteita tai lisäaineita.

SPF 30

Käyttö:

Levitä Complexion Rescue puhtain sormin tai esimerkiksi Smoothing Face Brush -meikkisiveltimellä. Tuote kosteuttaa runsaasti, minkä vuoksi alle ei tarvita kosteusvoidetta. Jos haluat, voit levittää alle lempiseerumiasi. Ota pieni määrä tuotetta sormenpäähäsi ja levitä tasaisesti kasvoille. Hiero sitten voidetta käsilläsi. Jos haluat, käytä sormien sijaan meikkisivellintä, esimerkiksi Smoothing Face Brush -sivellintä tai jotain muuta synteettisestä karvasta valmistettua sivellintä. Ota tuotetta sama määrä sormenpäälle mutta levitä sormien sijaan siveltimellä. Voit myös annostella suoraan siveltimelle ja levittää. Siveltimellä levitettynä lopputulos on hieman peittävämpi kuin sormin levitettynä, minkä lisäksi se luo iholle hienon air-brushed -vaikutelman.

35 ml

Ostoksissa lahja

bareMinerals
Fall GWP 20
Suos. hinta 22,50 €
Osta kaksi bareMinerals-tuotetta ja saat tämän lahjan kaupan päälle!

Ostetaan yleensä yhdessä

67,20 €
81,00 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020