Vaikuttaa siltä, että käytät vanhaa selainta, mistä johtuen kaikki ei ehkä toimi tai näy siten kuten pitäisi.

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream SPF 30 Desert 6.5                       

50 Arvosana
45,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Lisää sävyjä

Osta lisäksi

Lyko Face Primer 6,50 €Alkuperäishinta 8,50 €

100 % luonnolliset bareMinerals -meikkivoiteet koostuvat puhtaista luonnon mineraaleista. Ne ovat hoitavia ja sopivat osaksi muuta ihonhoitorutiiniasi ja saattavat jopa parantaa ihosi kuntoa. Ne antavat myös luonnollisen ja varman UV-suojan, joka on niin varma, että jopa amerikkalainen Skin Cancer Foundation suosittelee niitä. Ne eivät sisällä säilöntäaineita, talkkia, öljyä, vahaa, hajusteita tai lisäaineita.

SPF 30

Käyttö:

Levitä Complexion Rescue puhtain sormin tai esimerkiksi Smoothing Face Brush -meikkisiveltimellä. Tuote kosteuttaa runsaasti, minkä vuoksi alle ei tarvita kosteusvoidetta. Jos haluat, voit levittää alle lempiseerumiasi. Ota pieni määrä tuotetta sormenpäähäsi ja levitä tasaisesti kasvoille. Hiero sitten voidetta käsilläsi. Jos haluat, käytä sormien sijaan meikkisivellintä, esimerkiksi Smoothing Face Brush -sivellintä tai jotain muuta synteettisestä karvasta valmistettua sivellintä. Ota tuotetta sama määrä sormenpäälle mutta levitä sormien sijaan siveltimellä. Voit myös annostella suoraan siveltimelle ja levittää. Siveltimellä levitettynä lopputulos on hieman peittävämpi kuin sormin levitettynä, minkä lisäksi se luo iholle hienon air-brushed -vaikutelman.

35 ml

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

4.3

Perustuu 50 arvioon
1
6
3
6
34

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.
Löydä myymälä
Uutuudet ja tarjoukset
Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019