Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.9

Perustuu 11 arvioon
0
0
0
1
10
Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

bareMinerals
Moonlit Magic Original Foundation SPF 15 & Brush Fairly Light

11 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa
Kuvaus
Ainesosat

Setti, joka sisältää Original Foundation SPF15 -meikkivoiteen ylellisessä kullanvärisessä limited edition -pakkauksessa, sekä Beautiful Finish Brush -siveltimen, myös kullanvärisenä.

Original Foundation SPF 15 100 % mineraaleja sisältä mineraalimeikkivoide, jossa on luonnollinen SPF15-aurinkosuoja. Sen äärimmäisen kevyt ja silkinpehmeä koostumus tuntuu levitettäessä kuin voiteelta. Original Foundation SPF15 antaa kevyen tai peittävän lopputuloksen eikä se tunnu paksulta. Luonnollinen, hehkuva lopputulos. Antaa todistetusti tasaisemman ja terveemmän ihon ja vähentää ihon virheiden näkyvyyttä, ihoa kuivattamatta. Pysyy paikoillaan 8 tunnin ajan.Tuote on on dermatologisesti testattu ja allergiatestattu. Ei tuki ihohuokosia.

Beautiful Finish Brush on ylellinen, iso sivellin, joka takaa nopeasti tasaisen levityksen. Synteettiset harjakset sopivat kevyen tai peittävän, tasaisen ja kontrolloidun meikin luomiseen Original & Matte Foundation SPF 15 -meikkivoiteella. Ainutlaatuinen muotoilu takaa, että tuotetta saa siveltimeen helposti.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019