2 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.7

Perustuu 81 arvioon
11
11
10
11
38
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • Hyödyllisin positiivinen
  6 kuukautta sitten

  Toimii

  Toimii todella hyvin, mutta hinta verrattavissa muihin samanlaisiin tuotteisiin poistaa tähtiä.
  #kilpailu
  2 tykkää

Baby Foot

81 Arvosana
15,73 €Suos. hinta 23,50 €30
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Baby Footin avulla saat pehmeät ja sileät jalat. Se hoitaa kovia ja vaurioituneita jalkoja tehden niistä pehmeät ja sileät. Baby Foot on japanilainen menestystuote, josta on tullut suosittu myös muualla maailmassa.

Baby Foot -muovisukat laitetaan jalkaan tunnin ajaksi. Tuotteen vaikutus alkaa välittömästi ja noin viikon kuluttua käytöstä alkaa ihon luonnollinen kuoriutumisprosessi, jossa kuolleet, ylimääräiset ihosolut lähtevät iholta. Noin 14 päivän kuluttua jalkasi ovat pehmeät ja sileät. Baby Footin tärkein ainesosa on hedelmähappo, joka on muihin happoihin verrattuna todella mietoa. Hedelmähappo tunkeutuu kuolleiden ihosolujen kerrokseen ja vaikuttaa ihokerrosten välisiin desmosomeihin, minkä ansiosta iho on helpompaa kuoria. Baby Foot sisältää yhteensä 17 erilaista luonnollista uutetta, jotka kosteuttavat ja kuorivat ihoa. Pakkauksessa on tarvikkeet yhteen hoitokertaan. Enempää ei tarvita tekemään jaloistasi pehmeät ja kauniit.

Ostetaan yleensä yhdessä

24,63 €
29,53 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020