Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Babor
Skinovage PX
Skinovage Balancing Serum 30 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
64,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Seerumi on kehitetty erityisesti sekaiholle. SEBUCON- aktiiviaine auttaa tasapainottamaan ihon talintuotannon sekä palauttamaan iholle sen kosteustason* ja planktoni auttaa taistelemaan laajentuneita ihohuokosia vastaan. Luonnolliset biopolymeerit ja pullulani tasapainottavat ihon kosteustasapainoa ja luovat kosteusvaraston. Iho saavuttaa tasapainon ja siitä tulee sileämpi ja mattapintaisempi. BALANCING SERUM ja sen teho perustuvat tutkimustuloksiin ja tuote sitältää teho-peptidin, joka parantaa ihon uudelleensyntymistä saadaksesi sileämmän ja elinvoimaisen ihon.
*Tehokkuustutkimukset perustuvat siihen, että BALANCING SERUM:ia on käytetty BALANCING CREAM-/BALANCING CREAM RICH -voiteen kanssa.
Käyttö: Seerumin käyttö on 3. vaihe ihonhoitorutiinissasi. Levitä aamuin ja/tai illoin puhdistuksen jälkeen. Tämän jälkeen jatka vaiheeseen 5 ja käytä BALANCING CREAM 5.1- tai BALANCING CREAM RICH 5.2. -voidetta.

30 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1550-641-0030

Ostetaan yleensä yhdessä

81,40 €
112,40 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020