Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Arvosanasi
Lisää kuvia

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Babor
Ampoule Concentrates FP
Ampoule Concentrates After Sun 14 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
34,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Kerta-annos aktiivista seosta - aktiivisempaa kuin seerumi. Nopeasti imeytyvä ja virkistävä seos antaa heti näkyvän tehon herkälle ja stressaantuneelle iholle. Rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen, lievittää palanutta ihoa ja auttaa ihoa toipumaan. Ehkäisee tulehdusta poria cocoksen ja järviruo'on ansiosta, sillä ne vahvistavat ihon vastustus- ja uusiutumiskykyä. Täydellinen tuote käytettäväksi auringossa vietetyn päivän jälkeen erityisesti, jos iho punoittaa, kuumottaa tai sitä kirvelee.
Sopii: Kaikille

Käyttö: Levitetään pesun jälkeen yhdessä BABOR CLEANSING- tuotteiden kanssa. Käytä mukana olevaa muovikorkkia tai paperinenäliinaa suojataksesi ja rikkoaksesi pullonkaulan. Pidä ampullista kiinni ja aseta korkki alaspäin pullon ja katkaise kaula värillä merkatusta kohdasta. Kaada seos ja levitä kasvoihin kaulaan ja rintakehään. Lisää sopivaa voidetta tämän jälkeen.
Huom: Ampulli on vain ulkoiseen käyttöön.

7 x 2 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1550-610-0014

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2019