Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

4.5

Perustuu 2 arvioon
0
0
0
1
1
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Babor
Ampoule Concentrates FP
Ampoule Concentrates Active Night 14 ml

2 Arvosana
49,90 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Kerta-annos aktiivista seosta - aktiivisempaa kuin seerumi. Käytä tätä ampullia öisin ja takaa kauneusunet. Aktivoi aineenvaihduntaa, mikä parantaa ihon uusiutumista syvän unen aikana. Nostattaa ihon tärkeiden solujen energiatasoja jotka ovat tärkeitä ihon jälleenrakentumiselle. Parantaa sidekudoksen rakennetta joka tekee ihosta sileämmän. Taistelee tehokkaasti päivittäistä ihon kulutusta vastaan ja ehkäisee ihon ikääntymistä. Ainesosat kuten mustat levät, tryffeli-uute sekä kaarnauute toimivat yhdessä, jotta ihosta tulisi eloisampi ja levänneempi. Täten ihosta tulee myös kiinteämpi ja kimmoisampi.

Sopii: Kaikille

Käyttö: Levitetään pesun jälkeen yhdessä BABOR CLEANSING- tuotteiden kanssa. Käytä mukana olevaa muovikorkkia tai paperinenäliinaa suojataksesi ja rikkoaksesi pullonkaulan. Pidä ampullista kiinni ja aseta korkki alaspäin pullon ja katkaise kaula värillä merkatusta kohdasta. Kaada seos ja levitä kasvoihin kaulaan ja rintakehään. Lisää sopivaa voidetta tämän jälkeen.
Huom: Ampulli on vain ulkoiseen käyttöön.

7 x 2 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1550-609-0014

Ostetaan yleensä yhdessä

64,40 €
159,90 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020