1 käyttäjäkuva
Baba De Caracol

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.8

Perustuu 5 arvioon
0
0
0
1
4
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Baba De Caracol
Active Gel 50 ml

5 Arvosana
38,68 €Alkuperäishinta 45,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi
Kuvaus
Ainesosat

Baba De Caracol on aktiivinen ihmeseerumi, joka auttaa vähentämään ryppyjä ja juonteita, ihon virheitä, aknearpia ja raskausarpia.

Aine keksittiin sattumalta, ja huomattiin, että yhdistelmä sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita, jotka vaikuttavat ihon kykyyn palautua. Proteiinit ja vitamiinit säätelevät aineenvaihduntaa ja toimivat ihosolujen ravinneaineina. Niillä on tulehduksia ehkäisevä vaikutus ihoon. Aloe vera pehmentää, rauhoittaa, silottaa, sitoo kosteutta ja lisää ihon hapenottoa.

Tutkimukset ja analyysit ovat osoittaneet, että seerumi sisältää luonnollisia glykoproteiineja, entsyymejä, kofaktoreja, glykolihappoa, elastiinia, allantoiinia ja tulehduksia ehkäiseviä ja bakteereja tappavia aineita, joilla on sekä anti age- ominaisuuksia että arpia vaalentavia ominaisuuksia.

Sisältää 35 % Baba de Caracol-seerumia. Tuo esiin ihon luonnollisen pehmeyden ja joustavuuden. Auttaa ehkäisemään ennenaikaista ikääntymistä. Ei sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Käyttö:

Hiero varovasti, kunnes voide on täysin imeytynyt. Voidaan käyttää koko vartalolle. Akuuteissa iho-ongelmissa levitä ohut kerros toivotulle alueelle ja anna imeytyä.

50 ml

  • Kategoriat:Seerumit
  • Tuotenumero:
    1042-300-0050

Ostetaan yleensä yhdessä

57,30 €
92,41 €

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020