3 käyttäjäkuvat
Australian Glow

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.2

Perustuu 18 arvioon
0
3
1
4
10
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi
 • 1 kuukausi sitten

  Ei jatkoon

  Tuotteen plussat: Väri oli tumma ja tuotteessa oli tosi mieto haju eikä se värjännyt vaatteita
  Miinukset: väri kesti pari päivää hyvänä.
  Ihon kuorimisesta ja rasvauksesta huolimatta tuote kuoriutui rumasti pois jättäen läiskiä ympäri kehoa.
  #kilpailu
  Tykkää

Australian Glow
One Hour Express Self Tanning Mousse Ultra Dark

18 Arvosana
20,72 €Suos. hinta 25,90 €

Lisää sävyjä

Kuvaus
Ainesosat
Ultrakevyt vaahto, joka levittyy jättäen iholle kauniin ja luonnollisen näköisen tumman rusketuksen vain yhdessä tunnissa. Sisältää ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, jotka saavat ihosi hehkumaan! Vaahto ei haise perinteiselle itseruskettavalle.

KÄYTTÖOHJEET:
Käytä puhtaalle ja kuoritulle iholle, johon ei ole levitetty kosteusvoidetta. Levitä runsaasti itseruskettavaa vaahtoa levityshanskalle, ja sivele vaahtoa pitkillä vedoilla säärille, käsivarsille ja vartalolle. Sivele loppu hanskaan jäänyt vaahto kasvoihin, kyynärpäihin ja polviin.

Saat täydellisen hehkun jo yhdessä tunnissa. Tummempaa sävyä varten suosittelemme, että aineen annetaan vaikuttaa enintään 4 tuntia ennen huuhtelemista (ilman saippuaa). Sävy jatkaa kehittymistä 24 tunnin ajan.

VAROITUS:
Tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa eikä se suojaa auringon haittavaikutuksilta. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Jos tuotetta niellään, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Hakeudu lääkäriin, jos tuote aiheuttaa ihoärsytystä. Suojattava lämmöltä ja suoralta auringonvalolta.

200 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Chatt

Copyright 2020