7 käyttäjäkuvat

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

3.1

Perustuu 28 arvioon
7
5
3
4
9
Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Ardell
Magnetic Lashes
Accent 002

28 Arvosana
Tuote on loppunut eikä sitä voi ostaa

Accent-irtoripsiä voi käyttää kahteen tapaan, ensijaisesti kiinnittämällä ne ripsien uloimpaan osaan antamaan "cat-eye" -vaikutus. Luonnollinen look syntyy, kun et täytä koko ripsiä. Accent-ripset voi kiinnittää myös tavallisten kokoripsien päälle, mikä mahdollistaa räätälöidyn lookin ja enemmän volyymia.

Ardell Magnetic Lashes -irtoripsissä on hyödynnetty vallankumouksellista magneettiteknologiaa, joka koostuu 6-8 pienemmästä, melkein näkymättömästä magneetista, jotka on aseteltu strategisesti laidasta laitaan, mikä takaa parhaan magneettisen kontaktin koko ripsen pituudelta.

Useammat pienet magneetit takaavat paremman ja huomaamattoman kiinnityksen, ja saat ripset, jotka pysyvät kunnolla kiinni koko ripsirajan pituudelta.

  • Ripsinauhat on muotoiltu valmiiksi silmän mukaan, mikä helpottaa kiinnittämistä.
  • Magnetic Lashes -irtoripsistä on saatavana Ardellin myydyimpiä vaihtoehtoja.
  • Valmistettu aidosta (ihmisen) karvasta, mikä antaa kauniin, pehmeän ja luonnollisen lookin.
  • Pysyvät paikallaan, eikä ripsiliimaa tarvita. Magnetic Lashes -irtoripset pysyvät paikallaan, kunnes irrotat ne. Uudelleenkäytettävät.
  • Vinkki: Kiinnitys on helpompi ja kestävämpi, kun levität ripsiväriä omille ripsillesi ennen Magnetic Lashes -irtoripsien kiinnittämistä.

Aseta yläripsi omien ripsiesi päälle ja kiinnitä magneetit sulkemalla omat ripsesi alhaaltapäin alaripsien kanssa.Yläripsien magneetit kiinnittyvät alaripsien magneettien kanssa.

Vinkki: Kiinnitys on helpompi ja kestävämpi, kun levität ripsiväriä omille ripsillesi ennen Magnetic Lashes -irtoripsien kiinnittämistä.

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020