ARC

ARC on ruotsalainen tuotemerkki, joka tarjoaa erityisesti vauvoille ja lapsille kehitettyä vegaanista ihonhoitoa. ARC:n perusti vuonna 2018 Hanna Jäderholm, joka oli havainnut laadukkaiden lapsille suunnattujen, kestävän kehityksen mukaisten ihonhoitotuotteiden

puutteen. ARC valmistaa innovatiivisia ihonhoitotuotteita ja tarjoaa kestävän vaihtoehdon ilman kompromissien tarvetta. Ihonhoitosarja on 100 % vegaaninen, ekologinen ja valmistettu Ruotsissa. Pakkausten raaka-aineena on käytetty uusiutuvaa sokeriruokoa. Emme käytä myöskään päällyspakkauksia, mikä säästää luontoa vielä hieman lisää.

Ainutlaatuinen ihonhoitosarjamme auttaa vanhempia tekemään hyviä ja tietoisia valintoja. Haluamme luoda ihonhoidon, joka kestää myös tulevaisuudessa. Sen on oltava kestävää ihmiselle ja ympäristölle sukupolvesta toiseen.

5 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020