Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

Amika
Nice Cream Cleansing Conditioner 250 ml

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
27,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

60 ml250 ml
Kuvaus
Ainesosat

Nice Cream Cleansing Conditioner on hellävarainen puhdistava hoitoaine, joka kosteuttaa hiuksia latistamatta. Ihanteellinen laineileville, kiharille, kuiville, karheille ja värikäsitellyille hiuksille tai hiuksille, jotka kaipaavat mietoa puhdistusta.

Sisältää mm. viinirypäleensiemenöljyä, jossa on runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, jotka ravitsevat, antavat kiiltoa ja pehmeyttä. Lisäksi se ehkäisee pörröisyyttä ja sisältää UV-suojan.

Hoitoaine sisältää myös kaurapeptidiä, joka ravitsee ja korjaa hiuksen kuitukerrosta sisältä ja ulkoa muodostaen suojaavan kerroksen ja lukiten kosteuden, mikä antaa kiiltoa ja silkinsileän tunteen. Soijapavuista peräisin oleva proteiini sisältää tärkeitä aminohappoja ja runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, jotka vahvistavat ja kosteuttavat hiuksia.

Ei sisällä sulfaatteja tai parabeeneja.

250 ml

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020