Käyttäjäkuvat

Lataa omia kuvia

Lataa ottamasi kuva tuotteesta tai lopputuloksesta käytettyäsi tuotetta.

Arvosana & kommentit

Arvioi tuote
Lisää kuvia
Arvosanasi

Ole ensimmäinen, joka arvioi tuotteen

âme pure
Cit Face Roller 0,5Mm

Ole ensimmäinen, joka arvioi tämän tuotteet
32,73 €Suos. hinta 38,50 €
Ilmainen toimitus, lähetetään välittömästi

Valitse koko

0 ml0 ml
Saa sileä ja tasainen iho ilman juonteita, arpia ja epäpuhtauksia tällä Euroopan enitenmyydyllä kotikäyttöiselle ihorullalla. âme pure® CIT Face Roller -rulla tasoittaa ihon pinnan mikroneuloilla.

Toimenpiteessä ihon ylimpään kerrokseen tehdään pienenpieniä näkymättömiä reikiä, jolloin elimistön korjausprosessi käynnistyy ja kollageenin ja elastiinin tuotanto aktivoituu. Ihon luonnollinen korjausprosessi täyttää ja silottaa rypyt, juonteet ja arvet sekä samalla myös pienentää laajentuneita ihohuokosia. Suosittelemme käyttämään CIT Face Roller -rullaa yhdessä âme pure® Collagen Therapy™ Gel -geelien kanssa. Geelit on suunniteltu ja kehitetty erityisesti käytettäväksi välittömästi mikroneulaushoidon jälkeen, kun iholle on muodostunut mikroskooppisia reikiä, jotka lisäävät aktiivisten ainesosien imeytymistä 1000-kertaisesti. Geelit sisältävät tehokkaita aktiivisia ainesosia, jotka tunkeutuvat syvälle ihoon ja joilla on voimakas ihoa korjaava, nuorentava ja epäpuhtauksien muodostumista estävä vaikutus. Ne myös tasoittavat ihoa ja vähentävät välittömästi mikroneulaushoidon aiheuttamaa punaisuutta.
  • Kategoriat:Kuorinta
  • Tuotenumero:
    2725-117-0001

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020