âme pure

Tavoitteemme on yksinkertainen: haluamme auttaa kaikenikäisiä ihmisiä saamaan kauniin, terveen ja hehkuvan ihon. Olemme päättäneet lähestyä tätä tavoitetta systemaattisimmalla, tehokkaimmalla ja turvallisimmalla käytettävissämme olevalla tavalla: tuomalla ainutlaatuiset, vain klinikoilla käytettävät hoidot tavallisten ihmisten käytettäväksi heidän omissa kodeissaan.

Olemme aivan alusta lähtien halunneet tarjota asiakkaillemme huippuluokan tuotteita, jotka sisältävät markkinoiden kaikkein laadukkaimpia, premium-tason ainesosia, ja jotka saavat aikaan tehokkaimpia tuloksia, tieteellisesti todistetusti. Käytämme vain valmistusaineita, joiden tehokkuus on huolellisesti todistettu, ja jotka on testattu vähintään 3 ihmiskokeessa. Haluamme olla tehokkaita ja samalla tietoisia vaikutuksestamme ympäröivään maailmaan. Tämän vuoksi olemme sitoutuneita valmistamaan tuotteita, joita ei ole testattu eläinkokein, ovat luonnollisia ja GMO-vapaita, ja jotka on valmistettu sopusoinnussa luonnon kanssa.

37 tuotetta

Uutuudet ja tarjoukset

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Seuraa meitä

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on olemassa sinua varten. Meiltä saat apua niin tilausasioissa kuin shampoon valinnassakin. Tyhmiä kysymyksiä ei ole olemassa. Ota meihin yhteys sähköpostilla tai chatissa.

Ota yhteyttä:

Chatt ma-pe 09:00 - 16:00

Sähköpostilla: asiakaspalvelu@lyko.fi

Copyright 2020