1 käyttäjäkuva

Käyttäjäkuvat

Arvosana & kommentit

4.3

Perustuu 6 arvioon
i
0
1
0
2
3
Arvioi tuote
Arvosanasi
  • Hyödyllisin positiivinen
    1 vuotta sitten
    Vahvistettu ostaja

    Täydellinen lisäys tuoksukokoelmaan. Uniikki ja kaunis.

    Tilasin tuotteen täysin sokkona. Mulla oli hakusessa vähän maskuliinisempi tuoksu mun makeiden ja feminiinisten tuoksujen kaveriksi. Tuoksunuotit näytti lupaavilta, erityisesti bergamotti ja jasmiini houkutteli. Tämä sokko-ostos meni täysin nappiin.

    Tämä on unisex -tuoksu eli sukupuolesta riippumatta sopiva. Mulle tästä tuli ehdottomasti arkituoksu päiviin jolloin sukupuolikokemukseni taipuu sinne maskuliinisempaan suuntaan. Tuoksut on täydellinen asuste ja onkin ihanaa miten vaan hajuveden avulla voi vahvistaa omaa sukupuolikokemusta!

    Pullo on kaunis. Aloitetaan siitä. Tää sopii siis hyvin hyllyllekin. Hajuvesi tulee suihkuttaessa tasaisesti ulos. Pakkauksessa ei ole siis mitään vikaa. Hajuvettä on reilusti ja todella hyvään hintaan.

    Tätä tuoksua on hiukan vaikea kuvailla oikeuksiinsa, mutta yritän parhaani: avautuu todella raikkaana. Tulee mieleen kylmässä kuusimetsässä kävely. Tuoksu on mausteinen, mutta myös kirpeä. Heti voi haistaa pihdan (mäntykasvien sukua eli tuoksu on sellainen neulaksinen, havuinen ja metsäinen).
    Tuoksu taipuu maskuliinisempaan suuntaa. Tää herättää sellasen "pakko nuuhkaista uudelleen" ja sit siihen vaan rakastuu. Rakkautta melkein ensinuuhkaisulla.
    Ruusu lisää pehmeyttä, olibaanihartsi puisen ja vähän savuisen vivahteen. Kun tää on ollut iholla hetken niin tän tuoksun vihreys pääsee oikeuksiinsa. Just se metsä. Tulee mieleen kirpeässä syysmetsässä kävely. Just se hetki ennen ku talvi tulee jäädäkseen. Termarissa teetä ja nuotiotulen tuoksu kantautuu jostain vähän kauempaa.

    Tuoksu: 10/10
    Pakkaus: 10/10
    Pysyvyys: 6-8h
    Vuodenaika: Syksy ja talvi
    Vuorokaudenaika: Päivä
    Tilaisuus: Arki, toimisto

    Jos etsit raikasta ja mausteista vähän maskuliinisempaa (mutta kuitenkin sellasta sukupuoletonta) tuoksua niin tää on ehdottomasti testaamisen arvoinen. Tää on uniikimpi tuoksu eli jos haluut myös erottua massasta niin tällä se onnistuu.

    Olen yhdistänyt tähän myös Billie Eilishin no1 eli puuterista vaniljaa ja ne toimii yhdessä täydellisesti. Tän kanssa vois sopia myös joku myskituoksu. Vaalea myski erityisesti.

    Tulipas taas perusteellinen arvostelu, mutta ehkä tästä on hyötyä jollekin!

    #lykoreview
    5 tykkää
    441 näyttöä
  • 1 vuotta sitten
    Vahvistettu ostaja

    Upea metsän tuoksu

    Raikas havumetsän tuoksu. Virkistävä.
    2 tykkää
    115 näyttöä

4711

AQC Intense

Aqua Colonia Wakening Woods of Scandinavia 50 ml
6 Arvosana
31,12 €Alkuperäishinta 38,90 €20
Tarjous voimassa asti
Ilmainen toimitusmahdollisuus, voidaan lähettää heti.
Bergamotti, Kuusi, Patsuli

"Majestic and mysterious, like the scent of the pine woods of Scandinavia in the morning" (Geza Schön, perfumer). An aromatic, unique and elegant fragrance whose notes resemble a fresh morning in the forest with stately conifers, morning dew and picturesque lakes. Fir Absolute, created from liquid extracts from spruce needles and twigs, gives the fragrance a unique touch thanks to its aromatic character and modest fruit notes. Eau de Cologne.

Top notes: Bergamot – Coriander - Pink pepper.
Heart notes: Rose – Osmanthus - Jasmin.
Base notes: Patchouli – Frankincense – Fir Absolute.

Ostetaan yleensä yhdessä

45,44 €
40,31 €